Jordi Piqué nascut a Barcelona el 1969. Abans de treballar com a fotògraf professional, va ser atleta del FC Barcelona, ​​analista químic dedicant-se a la investigació farmacèutica en IPSEN PHARMA, fins finalitzar els seus estudis a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) GRADUAT EN FOTOGRAFIA Amb l'especialitat de FOTOGRAFIA CIENTÍFICA.

 

A Partir d'aquest moment l'any 1998 va fundar la seva empresa fotogràfica amb la qual ha treballat amb moltes empreses en molts àmbits diferents. A treballat tant per arquitectes, com per empreses de primer nivell com EMTE, SEAT, AGBAR, Luwa, etc. Com fotògraf oficial al grup EMTE. Donada l'especialitat científica de la seva formació el va portar a treballar per als principals centres mèdics de Catalunya, treballant com a fotògraf i en retransmissions de cirurgies quirúrgiques a la TEKNON, HOSPITAL DE BELLVITGE, QUIRON, SANT PAU, etc. Altres camps en què té gran experiència és en el món del Teatre, captant els moments més explícits de les obres, O en altres especialitats com Esports, Reportatges, Casaments, Viatges, Fotografia d'Autor, Moda, Nus, etc.

 

A causa del seu caràcter de descobrir coses a treballat en pràcticament totes les especialitats fotogràfiques, el que li ha permès conèixer aspectes molt diversos de la vida. Tant en els viatges com a les empreses per les que ha passat a realitzar fotografies, o la quantitat de gent estupenda a la qual ha conegut, clients convertits en els seus amics, fan que aquest treball sigui per a ell una forma de vida.

 

Jordi Piqué també s'ha desenvolupat com a docent des del 2000 fins avui, primer treballant com a Coordinador i professor de fotografia per a l'escola Groc de Barcelona, ​​escola de titulació oficial, de la qual guarda un molt bon record per la quantitat d'alumnes a els que a pogut formar i que ha fet que es puguin dedicar a aquesta bonica professió.

 

Si necessita un fotògraf molt qualificat, amb bon equip i molta experiència aquesta pot ser la seva opció.

 

Agraïm la seva atenció.

Web dissenyada i desenvolupada  per Jordi Piqué. Queda completament prohibida la copia de les imatges o continguts que apareixen en aquesta web.  Imatges protegides amb ©